Natuur, kunst, schoonheid en mensen zijn de dingen waar ik van hou.

Persoonlijke coaching

Tijdens een gratis intakegesprek kijken we samen wat je vraag is en wat er nodig is.

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek onderzoeken we wat hetgeen is dat je het meest bezig houdt. Wat is je situatie nu en wat wil je veranderen in de toekomst? Het is belangrijk om eerst inzicht te krijgen in het ‘nu’; wat zijn de belemmeringen om van de huidige situatie naar de toekomstige situatie te komen en wat zijn hulpbronnen? Zo kun je de handvaten vinden om met het probleem om te gaan.

Tafelopstelling

Bij een (familie)opstelling op tafel werken we met poppetjes in plaats van met mensen. Door deze bewust en met aandacht neer te zetten, kun je de opstelling vanuit elk perspectief bekijken. Samen kunnen we dan kijken welke verplaatsingen zich aandienen. Daardoor kan er inzicht en ruimte ontstaan voor heling van de situatie.

Daarnaast kunnen we werken met grondankers, dat zijn placemats of papieren op de grond, waarop je kunt gaan staan om de energie te voelen. Dit kan het makkelijker maken om het perspectief van de ander te voelen. Wat tot verhelderende inzichten kan leiden.

Creatieve coaching

Bij deze vorm van coaching maken we gebruik van creatieve werkvormen zoals tekenen, schilderen en boetseren. Waarbij je gaat ervaren welke patronen, hindernissen en kwaliteiten je hebt.

Wandelcoaching

Terwijl we wandelen bespreken we de kwesties die je bezig houden door gebruik te maken van het ontspannende, herstellende effect van de natuur. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging.

persoonlijke coaching wandel coaching