Workshop opstellingen met essentiële oliën

Wat we doen

Tijdens de Happiness week op zaterdag 21 maart organiseer ik samen met Lianne Nieuwland een middag om systemisch werk / (familie)opstellingen te ervaren, ondersteund door essentiële oliën.

We zijn allemaal onderdeel van systemen zoals ons gezin, familie, vrienden, werk en land. Bewust en onbewust zijn we loyaal aan die systemen. We hebben onze positie en rol in ieder systeem.

Omdat onze rol binnen een systeem niet altijd past bij wie we werkelijk zijn, krijgen we soms moeilijkheden. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld terugkerende conflicten, geen rust kunnen vinden, faalangst, moeite hebben bij jezelf te blijven en het niet uiten van gevoelens.. Dan loopt het ergens vast. De vraag rijst dan: hoe kun je vrij zijn op jouw positie? Hoe kun je authentiek bewegen en handelen?

Systemisch werk/(familie)opstellingen met essentiële oliën is een prachtige methode die zichtbaar en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder. Het geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je systeem.

De essentiële oliën hebben een hoge therapeutische waarde. Ze hebben direct invloed op jouw energie en op het energieveld van de opstelling waar we op dat moment mee werken. Ze helpen bijvoorbeeld om oude patronen los te laten. Ze openen, verzachten, versterken, versnellen, kalmeren, waar dat gewenst is.

Een opstelling met essentiële oliën kan ook instant de dynamiek veranderen van een belemmerend patroon, zodat je direct meer flow ervaart. Je kunt dus direct ervaren hoe het is om je positie binnen een systeem meer harmonisch te vervullen. Je krijgt je bewegingsvrijheid terug en je voelt je beter.

Wil je meedoen of heb je nog vragen?

We beginnen om 13:30 tot 16:30, inloop vanaf 13:00.
We doen ongeveer drie opstellingen.
Bijdrage is € 20,- maximale deelname 12 personen

Direct aanmelden

Meer evenementen

Titel van het evenement

Subtitel En hier plak of type je de tekst voor dit evenement. Hieronder kan je de locatie,…

Bekijk dit evenement

Opstellingenmiddag

Wat we doen Op zaterdagmiddag 12 oktober organiseer ik weer een middag om systemisch werk / (familie)opstellingen…

Bekijk dit evenement